Laster Hendelser
Finn Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

oktober 2017

«HANNA OG MATHIAS» – EN TEATERKONSERT AV TOR KARSETH VANG SANGFORENING 100 ÅRS JUBILEUM I 2017

oktober 26--> 17:30 - 20:30

Vang sangforening er stolte av å fortelle at vi planlegger en storstilt feiring av vårt 100- årsjubileum i Domkirkeoddens aula i slutten av oktober (uke 43). Tor Karseth har skrevet manus og musikk til en helt spesiell teaterkonsert for kor og solister. Forestillingen tar utgangspunkt i historien til Vangs helt sentrale kulturpersonligheter på midten av 1800-tallet nemlig Hanna Winsnes (forfatter) og Mathias Stoltenberg (portrettmaler). Disse skal vi nå bli bedre kjent med! Tor har skrevet 15 nye sanger og tonesatt 2 tekster Hanna selv har skrevet, i tillegg til selve teaterteksten. Mye av handlingen foregår på prestegården i Vang der…

Les mer »

Slektsforskerdagen 2017

oktober 28--> 10:00 - 16:00

Vang historielag vil også i år delta på slektsforskerdagen på riksarkivet i Oslo. Program og opplysninger kan du lese om her.

Les mer »
november 2017

Møte i slektsforum

november 1--> 18:00 - 21:00
Ener

Velkommen til møte i slektsforum! Tema i kveld er: Vi trener på å finne frem i tinglysningsdokumentene. Etterpå hjelper vi hverandre med å finne frem til våre aner. Ta med egen PC. Alle er velkommen på våre møter! Vi arbeider målrettet for at det skal være en møteplass som alle skal trives og føle seg velkommen – uansett hvilke kunnskaper man har på forhånd. Hvis du ønsker å finne frem til dine aner, kan vi hjelpe deg i gang med denne spennende hobbyen i Vang historielag.

Les mer »

Kulturkvelden – Høyvang

november 5--> 18:00 - 21:00
Høyvang, Høyvangveien 95
Ridabu, 2322 Norge
+ Google Map

På kulturkvelden vil Minner ifrå Vang 2017 bli presentert. Programmet for resten av kvelden vil vi komme tilbake til når alt er klart.

Les mer »

Vang historielag – kontordag på Høyvang

november 8--> 11:00 - 14:00

Vang historielag har kontordag på Høyvang. Kom gjerne innom for en prat om Vangshistorien. Har du informasjon/historier som du mener kan være av interesse for historielaget, bilder av steder, sistuasjoner, familier, har vi stor interesse i å få dette registrert. Ellers så har du mulighet til å kunne få komplettert din samling av våre bøker. Velkommen!

Les mer »
desember 2017

Julemesse Lunden skole

desember 3--> 10:00 - 17:00
Lunden skole

Vang historielag deltar med egen salgsstand på den tradisjonelle til Vang hobby og husflidslag på Lunden skole. Det vil bli mulig å kjøpt "Minner ifrå Vang" 2017. I tillegg har vi med eldre utgaver for supplering. Velkommen!

Les mer »
+ Export Events