Slektsforum

Slektsforum er ei gruppe innen Vang historielag som arbeider med slektsgransking og har oppe forskjellige temaer på sine møter.
Alle er velkommen uansett erfaring med slektsarbeid fra før – Vi hjelper hverandre med å gi hverandre tips for å komme videre. Dette gjelder også f.eks hjelp til å finne egnet slektsprogram til din pc og installering av programmet.

Vi ser at Vang historielag ganske ofte får spørsmål om slekt i Vang og at slektsforumet kan bidra med å løse disse.

Møtedatoer statsarkivet våren 2018

Våren 2016 inngikk Vang historielag  et samarbeid med statsarkivet i Hamar. Arbeidet består i å hjelpe til på lesesalen med rådgivning for å finne frem i kilder og dokumenter innen slektsgranskingen.
Vi er tilstede på Statsarkivet i Hamar: Erfaringen fra dette arbeidet er veldig positive og aktiviteten vil starte opp igjen i 2018 – datoer vil bli lagt inn på aktivitetskalenderen.

Ta kontakt med oss på mail for flere opplysninger om vårt arbeid.

Arbeidsutvalget består av: Inger Johanne Kristoffersen, Finn Harald Martinsen og Arve Viddal.

Vi vil i 2018 endre opplegget med å gjennomføre noen møter på dagtid i samarbeid med Vang bibliotek. Representanter fra historielaget er tilstede på biblioteket annen hver mandag (Se datoer på bildet på siden her) Nye for etter påske og frem til ferien vil bli lagt ut snart.

Vi arrangerer 2 møter vår og 2 møter høst med foreleser og forskjellige nyttige faglige temaer. Innbydelser vil bli sendt ut og annonsert og vil finnes i vår aktivitetskalender.

Møteplan for 2018 er lagt ut i vår aktivitetskalender på hjemmesiden

Link til digitale kirkebøker for Vang (Statsarkivet)