Folketellingen 1875 – Vang kommune hjelp til avskrift

Vang historielag arbeider intensivt med 5. utgaven av Vangsboka. For å gjøre arbeidet mer effektivt trenger vi å få digitalisert folketellingene for Vang. Dette er også til stor hjelp for fremtidige bygdebokarbeid i Vang. Vi takker dere som bidro med å skrive av folketellingen for 1891 i fjor høst og nå trenger hjelp til 1875 tellingen.

Derfor ønsker historielaget frivillige til å skrive av folketellingen for 1875 for Vang kommune. Arbeidet dreier seg om å skrive av bosted og de personene som bor på plassen i et regneark. Maler for regnearket er klare, slik at opplysningene som skal skrives inn er klarlagt. Det ville være veldig flott hvis du kunne bli med på denne jobben, jo raskere vil dette bli ferdig.

For å delta i denne dugnaden behøver du ikke å bo på Hedmarken, da vi kan sende deg linker og skjemaer på mail.

Informasjonsmøte vil bli arrangert på Vang bibliotek Ener om hvordan dette skal gjennomføres, tidspunkt vil bli kunngjort om ikke så lenge.

Ta gjerne kontakt med oss på mail: info@vang-historielag.no hvis du kunne tenke deg å bidra i denne dugnaden.