Digital bygdebok Vang. Oppstartsmøte 4. april

Vang historielag har vedtatt å starte arbeid med digital bygdebok. Hovedfokus vil være på de eiendommer som ikke har kommet med i de bøkene som er utarbeidet. I den forbindelse er er vi avhengig av stor frivillig insats og inviterer til et informasjonsmøte og oppstartsmøte

Torsdag 4. april klokka 18.00 på Vang bibliotek på Ener.

Du trenger ikke å ha datakompetanse for å bidra. Noen kan fremskaffe eller grave i gammel materiale, noen kan intervjue aktuelle personer, noen kan skrive inn stoff slik at vi får det digitalt, noen kan arbeide med bilder og noen lærer seg tilstrekkelig av systemet Lokalhistoriewiki slik at de kan legge inn stoff i den digitale bygdeboka.

Trykk på bildet så kommer du til bygdeboka.

Møtet vil starte med en orientering og tanker om hvordn vi vil gripe ann arbeidet samt registrering av deltagerenes interesser. Deretter vil det bli et ca 2 timers kurs i Lokalhistoriewiki. Chris Nyborg fra Lokalhistoriewiki vil bidra med det faglige. Du kan velge om du er med på alt eller bare første del.